Boerderijwinkel vol leuke snuisterijen en woonaccessoires

In de boerderijwinkel worden de opbrengsten van de tuin en de houtbewerkingsplaats te koop aangeboden, evenals producten die in de winkel zelf worden gemaakt. In de keuken van de winkel worden de heerlijkste dingen gebakken en in de werkruimte worden leuke woonaccessoires genaaid en in elkaar gezet.

Verder is er honing te koop van de plaatselijke imker, potjes krijtverf van de schilder in het dorp en heerlijke theepakketjes.

Kom gewoon eens gezellig langs om rond te snuffelen en trakteer jezelf na afloop op een lekkere kop koffie of thee met een heerlijke, vers gebakken cupcake!

20160513-DSC_5672
20160513-DSC_5696

Tante Erna’s Knuffelmaatjes eten al je zorgen op

Tante Erna’s Knuffelmaatjes hebben een rits als mond waarachter kinderen al hun zorgen en angsten weg kunnen stoppen. Het is een ideale manier om hun emoties te verwerken wanneer ze het gevoel hebben dat ze dat met niemand anders kunnen delen. Of niemand anders meer durven vertrouwen.

Tegen een pop kun je immers alles vertellen. Een echt maatje bij wie een kind met al zijn verdriet en nare gedachten terecht kan. Door deze op een briefje te schrijven of te tekenen of gebruik te maken van kant-en-klare picto’s (eveneens bij ons te bestellen) en ze in de mond van de pop te stoppen, voel je je als kind gelijk een stuk beter! Het knuffelmaatje eet al jouw zorgen op.

Deze zelfgemaakte knuffelpoppen zijn circa 30 cm groot en verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. U kunt zelfs een knuffelmaatje naar uw eigen wensen laten maken. Prijs vanaf € 12,95.