Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Zorgboerderij Het Kleurenpalet beschikt over een groot netwerk van zorgaanbieders waaronder Lentis, Accare en Jeugdbescherming Noord, dat kan worden ingezet. Hierdoor zijn de lijnen kort, wat de kwaliteit van de zorg voor de kinderen alleen maar ten goede komt.

Daarnaast wordt alles in het werk gezet om in de loop van 2018 het HKZ-keurmerk voor zorgboerderijen te verkrijgen. Als tastbaar bewijs van al meer dan twintig jaar toewijding en ervaring.

Dagelijks worden rapporten geschreven over de ontwikkelingen. Deze dag- en doelgerichte rapportages worden geschreven in ZilliZ, een onlinesysteem voor kleinschalige zorgorganisaties.

20160628-DSC_5991

Heeft u een klacht?

Alhoewel wij natuurlijk onze uiterste best doen om alles binnen de zorgboerderij goed te laten verlopen kan het zo zijn dat er een reden ontstaan om een klacht in te dienen. Het liefst bespreken we de klacht direct met je, zodat we jouw onvrede zo snel mogelijk kunnen oplossen. Op deze pagina kun je alle informatie vinden met betrekking tot het indienen van een klacht.

Samen staan we sterk!